Kennissessie Duurzame Bollenteelt

De bollentelers kunnen het ‘duurzaam telen’, de bewoners willen het ‘duurzaam telen’. De tijd is er klaar voor laten we het doen! We doen het samen, een trots en eerlijk verhaal!

Op woensdag 6 maart organiseert Greenport Noord de Kennissessie Duurzame Bollenteelt. Geïnteresseerden die te maken hebben met het thema zijn dan welkom bij de Graanrepubliek in Bad Nieuweschans. De Graanrepubliek is met haar locatie in de Oude Remise een plek waar alles van de coöperatie samenkomt. De plek waar de boeren, makers en experts de smaak van het graan weten te perfectioneren tot de beste producten. Hoe werken zij samen?

Kom jij mee praten tijdens de Kennissessie Duurzame Bollenteelt bij de Graanrepubliek in Bad Nieuweschans?

Het werkbezoek begint op woensdag 6 maart om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur. U wordt bij de Graanrepubliek ontvangen met koffie en thee. Sandra Berenpas, programmamanager van Greenport Noord heet u welkom en legt de bijdrage van Greenport Noord uit. Vervolgens krijgt u een rondleiding bij de Graanrepubliek om inspiratie op te doen voor het interactieve gedeelte. We willen graag samen in gesprek over de bollenteelt van de toekomst. We sluiten af met het ophalen van de resultaten en praten na onder het genot van een lekkere lunch!

Programma
10.00 uur – Welkom
10:15 uur – Wat kan Greenport Noord betekenen?
10.45 uur – Rondleiding Graanrepubliek: Hoe werken zij samen?
11.30 uur – Samen in gesprek over de bollenteelt van de toekomst
12.30 uur – Opbrengst en vervolg
13.00 uur – Afsluiting met lunch