Vragen?

Heb je vragen? Wellicht bied onze FAQ uitkomst.
Kun je iets niet vinden neem dan gerust contact met ons op.

Hoe gaan jullie om met het klimaat akkoord, van het gas af in 2050?

Verspreid over de regio zijn we met verschillende projecten bezig om stap voor stap energie neutraal te kunnen telen. Tuinders, Gemeente en Provincie staan voor dezelfde uitdagingen en hebben de intentie uitgesproken om dit samen te gaan oplossen. Dit wordt ondersteund door Glastuinbouw Nederland die een actieve rol heeft bij het invullen van de gebiedsvisie.

Innovaties, hoe blijven jullie op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen?

Door verschillende partners samen te brengen willen wij elkaar versterken in het delen van kennis. De beste onderzoeken zijn de onderzoeken waarbij vraag en aanbod goed op elkaar afgestemd worden. Greenport Noord kan hierin een actieve rol spelen.

Wanneer mag ik partner worden van de Greenport- Noord?

Een Greenport is een groot ruimtelijke economisch tuinbouwcluster waarin planten, bomen, bollen bloemen en/of groenten worden geproduceerd en verhandeld. Het betreft zowel de productie onder glas (glastuinbouw) als in de openlucht (bollenteelt, fruitteelt, vollegrond groenten) Naast productie en handel is er sprake van een hele keten van activiteiten, met onder andere kassenbouw, techniek, transport, onderwijs, onderzoek en veredeling.

Past jouw bedrijf in de bovenstaande omschrijving, zit je in regio Noord en ben je op zoek naar een samenwerking partner. Neem dan contact met ons op.

Hoe word ik partner van Greenport Noord?

Door contact op te nemen via ons contactformulier of via het telefoonnummer in de contact gegevens. U komt dan in contact met Cees Ruhe of Inge Bergsma – de Vries

Tuinbouw in het Noorden is dat niet heel inefficiƫnt?

Door moderne technieken, zoals het belichten van onze producten en de grote van de bedrijven, waardoor de meeste producten rechtstreeks van producent naar klant worden geleverd speelt locatie een steeds minder grotere rol.

Wat is kenmerkend voor een ondernemer uit het noorden?

Een noordeling is nuchter, het omgekeerde van snobisme. Hierdoor zelf kritisch en gewend om verder te kijken dan de eigen omgeving.

Meer weten

Heeft u vragen of wilt u ook partner worden?
Neem dan contact met ons op