Uitdagingen en kansen boomkwekerij.

De boomkwekerijsector bevindt zich in een tijd van zowel uitdagingen als ongekende mogelijkheden. Met een groeiende vraag naar groene en duurzame oplossingen, wordt het steeds essentiëler om innovatieve antwoorden te vinden op complexe vraagstukken. Eén van die vraagstukken is klimaatverandering. Gelukkig biedt deze dynamische periode een overvloed aan kansen voor innovatie, samenwerking en groei binnen onze sector.

Op donderdag 4 juli organiseert Greenport Noord een themabijeenkomst Boomkwekerij. Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan deze inspirerende bijeenkomst bij het bedrijf Jan H. Kloosterhuis en Zoon BV. We gaan samen de mogelijkheden verkennen hoe technologische vooruitgang, sociale innovatie en nauwere samenwerking met andere stakeholders nieuwe perspectieven bieden voor duurzame groei en het behoud van onze landschap.


Laat je inspireren door boeiende gesprekken en inzichten van experts uit de sector. Ontdek hoe jouw betrokkenheid kan bijdragen aan een groenere toekomst voor ons allemaal. Dit is jouw kans om deel uit te maken van de positieve verandering die nodig is voor een bloeiende en veerkrachtige boomkwekerijsector.

Kom jij ook naar de themabijeenkomst Boomkwekerij?

De themabijeenkomst begint om 14.00u en duurt tot en 18.00u. Deze bijeenkomst biedt een unieke gelegenheid om geïnspireerd te worden. Ook biedt het de kans om kennis te delen en samen te werken aan een gemeenschappelijk doel: een veerkrachtige en bloeiende toekomst voor de boomkwekerijsector.

We hopen jou te mogen verwelkomen op deze waardevolle en inspirerende bijeenkomst!

Themabijeenkomst - Boomkwekerij